1- روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
2- میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
3- گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
4- بسته بندی مواد غذایی
5- غذاداروها و غذاهای فراسودمند
6- غذاهای سنتی و بومی
7- ترکیبات ضد تغذیه ای و آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی
8- کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
9- کشاورزی ارگانیک و پایدار
10- فناوریهای نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
11- تولید و بهبود جیره های غذایی خاص و مواد غذایی رژیمی
12- کاهش مصرف و افزایش بهره وری منابع انرژی
13- پدافند غیرعامل و امنیت زیستی
14- محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها
15- اسناد، قوانین و استانداردها در حوزه ایمنی و امنیت غذایی
16- تغییرات اقلیم، اپیدمی ها و حوادث ناخواسته طبیعی
17- شناسایی چالش های ملی و راهبردهای برون رفت
18- دانش تولید مواد اولیه در صنایع غذایی با هدف کاهش وابستگی
19- سوء تغذیه، گرسنگی پنهان، عادت¬ها و رژیم های غذایی ناسالم
20- سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
21- بازاریابی و اقتصاد دانش بنیان
22- سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت
23- کشت و صنعت در امنیت غذایی پایدار
24- امنیت غذایی- مصرف بهینه منابع (آب ، زمین، غذا)