See English Version
همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
صفحه اصلی
سازمان کنفرانس
شورای عالی کنفرانس
کمیته علمی کنفرانس
کمیته اجرایی
کمیته دانشجویی
مجوزISC وزارت علوم
محور ها
محورها
ثبت نام
ثبت نام اولیه و ایجاد پنل شخصی
تعرفه های ثبت نام
مقالات
راهنمای ارسال مقالات
راهنمای نگارش مقاله
فرمت ارائه چکیده
نحوه نمایه سازی و انتشار مقالات
کارگاه های آموزشی
آدرس محل برگزاری
تماس با دبیرخانه
دانلود فایل های مرتبط
تورهای گردشی و تخصصی
مزیت های شرکت و خدمات همایش
نمایشگاه ها و رویدادهای تخصصی
اخبار و اطلاعیه ها
گالری تصاویر
فیلم های مرتبط
سخنرانان کلیدی
مطالب و یافته های علمی مرتبط با موضوع همایش
محور های کنفرانس
1.روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
2.میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
3.گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
4.بسته بندی مواد غذایی
5.غذاداروها و غذاهای فراسودمند
6.غذاهای سنتی و بومی
7.ترکیبات ضد تغذیه ای و آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی
8.کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
9.کشاورزی ارگانیک و پایدار
10.فناوریهای نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
11.تولید و بهبود جیره های غذایی خاص و مواد غذایی رژیمی
12.کاهش مصرف و افزایش بهره وری منابع انرژی
13.پدافند غیرعامل و امنیت زیستی
14.محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها
15.اسناد، قوانین و استانداردها در حوزه ایمنی و امنیت غذایی
16.تغییرات اقلیم، اپیدمی ها و حوادث ناخواسته طبیعی
17.شناسایی چالش های ملی و راهبردهای برون رفت
18.دانش تولید مواد اولیه در صنایع غذایی با هدف کاهش وابستگی
19.سوء تغذیه، گرسنگی پنهان، عادت¬ها و رژیم های غذایی ناسالم
20.سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
21.بازاریابی و اقتصاد دانش بنیان
22.سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت